Mitt i prick !

Kim
OBS: Har du tålamod att vänta på att alla bilder skall laddas på denna sida, så blir den roligast att titta på. Hoppas du har en snabb uppkoppling. Ha det så kul!
      

      

      

Länkar jag rekommenderar !Efter många surftimmar på "nätet" har jag som många andra hittar en del riktigt sevärda Internet-sidor. Jag har träffat mitt i prick! Den första länken går till den mest spektakulära sidan vad gäller utseendet:
 Moyra's Web Jewels       

Moyra's Web Jewels Första gången blev jag verkligen förvånad över att se de blinkande juvelerna och det nyfikna ögat. Det roliga upplägget av "Moyra's Web Jewels" var den direkta anledningen till att jag började bygga den här sidan. Fast nog vore det ändå roligare om innehållet på Moyras sida handlade om något mer ockult, egyptiskt eller New Age -betonat. Bilderna är, såsom vanligt är, länkar till de olika www-sidorna på "Moyra's Web Jewels". Även länkarna på denna sida; "Länkar jag rekommenderar !" hittar du genom att trycka med pekaren på bilderna. Fast det har du väl redan upptäckt? OBS: Sidan är nu nedlagd. Inget finns att se! (The Web Jewels, in existence since June 24, 1997 was closed on January 1, 2002.)

Dock bilden längst upp till vänster med den pilbågsskjutande Crahó-indianen från Brasilien är ingen länk, utan är enbart till för prydnads skull. Här kommer istället en bild som du kan trycka på för att komma till Brasiliens indianer:
Kanske blev du besviken över att länken ovan gick till ett museum och inte direkt till någon indianstam ute i regnskogen. Det finns faktiskt sådana sidor på "nätet". Men hur som helst så är vi alla indianer någonstans, har varit det eller kommer att bli det.

Manga Nu snurrar vi på det hela och beger oss till det högteknologiska Japan och manga-seriernas förlovade land. Detta är en mangatidskrift på nätet med mycket att titta på och mycket att läsa; på engelska, spanska, japanska eller franska. På sidan finns också hela serier publicerade:
Manga Tidskrift
Tatuering Tatueringar kan vara riktiga konstverk. Det kan man se på den här sidan som är full av länkar och illustrationer av tatueringar. Själv är jag inte alls intresserad av att tatuera mig, men de här bilderna är verkligen häftiga.

      

      

Gothic.Net Från "Gothic.Net" kan man bl.a. skicka av Internetvykort till sina vänner. Motiven är härligt surrealistiskt paranormala till sin karaktär.

      

      

Här kommer möjligheten att klicka sig vidare till en megastor länksamling med holistiska förtecken. Här finns mycket att hitta;

Holism - Länkar på nätet


Visst är hela Internet ett ända stort HOLISTISKT PROJEKT där nästan allt går att finna ! ? . . . .

Några LÄNKAR till!Kim / Português (1)
(2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9)
@
Kim
Min e-post-adress är: kimantis@yahoo.se

Skriv om du vill, och tala om vad du tycker om den här sidan eller om vad du vill. OBS: Sidan är från slutet av nittonhundratalet (ursprungligen, nu obetydligt omändrad - 2006 0ch 2009)!
Kims Länkar / en länksamling /